Arrangementen

Op deze website vindt u diverse culinaire mogelijkheden naast vergader-arrangementen en feest-arrangementen waar u uit kan kiezen. We horen graag wat uw wensen zijn zodat we in ons restaurant een arrangement op maat kunnen verzorgen; een samenstelling zoals u en/of uw gasten dat op prijs stellen.

Wat denkt u van een combinatie van een uitgebreid koud/warm buffet in het restaurant of een overheerlijke barbecue na een avontuurlijke outdoor-activiteit of outdoor- of indoor-arrangement!

Het Panorama-Paviljoen is namelijk tevens het startpunt van veel actieve, sportieve en recreatieve arrangementen en activiteiten. Kijk ook even op www.vadesto.nl voor diverse actieve arrangementen. Wat denkt u van bijvoorbeeld:

1. een familiefeest met voorafgaand een natuurboottocht waarbij de schipper allerlei leuke dingen vertelt, en waarbij u grote kans maakt een ijsvogel te zien en andere bijzondere vogels in dit natuurgebied of misschien zelfs een bever, al is dat overdag zeldzaam, of

2. een netwerkbijeenkomst in ons restaurant waarbij even de jas uitgaat en de mouwen opgestroopt voor een competitie boogschieten, om even lekker af te reageren, of

3. een training, met tussendoor even een klimsessie in de 10m. hoge klimand, om te zien wie er nu écht de absolute top bereiken kan, of

4. een vergadering met na afloop een stukje fietsen op de grootste waterfiets ter wereld met 36 echte fietsen maar waar ook wel 50 man mee kunnen ter afwisseling, of

5. een stadswandeling met gids of een wandeling over het Klompenpad in Hattem. Het klompenpad in Hattem, het Hoenwaardsepad, is één van de twee nieuwe klompenpaden in Hattem met nieuwe routes om door het gebied rond Hattem te struinen. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Deze route is in gebruik vanaf 11 dec 2015. Het tweede klompenpad bij Hattem is het Assenradepad. Ook deze route kunt u bij het Panorama Paviljoen van Vadesto verkrijgen.

6. een feestelijke party of receptie in ons restaurant met tussendoor een sjoelwedstrijd voor de liefhebbers die de pols eens anders willen gebruiken dan alleen voor het te heffen glas, of …..

Vult u maar in….. We gaan graag mee in leuke combinaties en arrangementen! En komt u er niet uit? Belt u ons even, we helpen u graag een leuk programma te maken dat bij uw specifieke groep past.

Kijkt u ook eens op www.vadesto.nl voor een groot aantal activiteiten, arrangementen en combinatiemogelijkheden voor elk feest en elke bijeenkomst! En bijna alles start vanaf het Panorama Paviljoen!