Over het Panorama Paviljoen

 

Hartelijk welkom in ons party restaurant, het PANORAMA PAVILJOEN!

Over het Panorama Paviljoen is veel te zeggen! Vadesto beschikt sinds enkele jaren naast haar Outdoor Adventure activiteiten en Rondvaarten ook over een prachtige accommodatie met restaurant op een bijzonder unieke locatie. Het duurzaam gebouwde Paviljoen is gelegen op een dijk, voorzien van veel glas en een groot terras, met groots uitzicht over de IJsseluiterwaarden tussen Hattem en Zwolle en het erbij gelegen natuurgebied. Het Paviljoen ligt direct aan een grote parkeerplaats bij het centrum van historisch Hanze- en vestingstadje Hattem, op nauwelijks 200 meter van hartje centrum en het stadhuis!
Met dit multifunctionele Panorama Paviljoen bieden Hattem en Vadesto een fraaie en doelmatige faciliteit dat kwaliteit uitstraalt. Een evenementenlocatie om trots op te zijn!

ETEN en DRINKEN

Voor een lunch, koud/warm buffet of barbecue kunt u steeds terecht in ons restaurant. Dat kan voor een kleine groep zijn maar ook voor 200 personen. Elke maaltijd is voor ons maatwerk. Wij horen graag uw wensen en doen het uiterste om uw party tot een succes te maken. In het restaurant kunt u terecht voor een lekkere kop koffie, ijs, snacks, snoep, diverse repen en drankjes. Over het Panorama Paviljoen is veel te zeggen, maar komt u gewoon eens langs om te kijken!

BIJEENKOMSTEN

Het Panorama Paviljoen is een perfecte plaats voor allerlei bijeenkomsten, zowel zakelijk als recreatief. Ook voor combinaties, zoals een vergadering met een leuke activiteit er aan toegevoegd, bijv. een rondvaart met een buffet in ons restaurant, een netwerkbijeenkomst met een steptocht,  een cursus met een ontspannende boogschietsessie, of clubvergadering met een sjoelwedstrijd. Noemt u maar op!

TOEGANKELIJKHEID   

Zowel ‘indoor’ als ‘outdoor’ biedt het Paviljoen en haar omgeving veel. Het is toegankelijk voor zowel groepen als individuele gasten, voor jong en oud, voor actieve maar ook voor  mindervalide gasten.  Het hele gebouw, inclusief het terras, is drempelvrij en dus rolstoeltoegankelijk. Ook zijn er douches en een toilet voor mindervaliden. De grote gratis parkeerplaats geeft de mogelijkheid voor bussen en auto’s om passagiers direct voor de deur in- of uit te laten stappen.

STARTPUNT voor o.a.:

STADSWANDELINGEN,  KLOMPENPAD, BUITENSPORT-ACTIVITEITEN FIETSTOCHTEN, RONDVAARTEN e.d.

Het Paviljoen is niet alleen een bijzonder aantrekkelijke restaurant maar ook startpunt voor activiteiten.    Ter plekke zijn een groot aantal activiteiten te doen, op het land en op het water, men kan stadswandelingen maken ,met of zonder gids, er kan een natuurrondvaart gemaakt worden of een fiets- of mountainbiketocht en nog  heel veel meer. Over het Panorama Paviljoen en alle activiteiten kunnen we veel vertellen maar kijkt u ook even op de site van Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten, www.vadesto.nl.

Als start/finishlocatie voor evenementen zoals  wandel- en fietstochten, ralley’s, toertochten voor motorclubs e.d. hebben we alles bij de hand.

RUSTPUNT VOOR FIETSERS

Het Paviljoen ligt vlak bij het pontje over de IJssel tussen Hattem en Zwolle en bij enkele fietsknooppuntenDirect voor het Paviljoen ligt een fietspad over de dijk. Het Paviljoen is bij uitstek geschikt voor een kortere of langere stop in ons restaurant maar ook kan men er terecht voor het oppompen of plakken van een band of andere kleine reparatie. Overigens is er ook een fietsenzaak op enkele meters afstand aanwezig  voor grotere reparaties.

Artist Impression Panorama Paviljoen Vadesto