Party’s en feesten

Buffetten en barbecues voor alle soorten party’s en feesten

Het Panorama Paviljoen is een party restaurant, bij uitstek geschikt voor party’s en feesten, een receptie of zakelijke bijeenkomst.

Met het unieke uitzicht is elke bijeenkomst bij voorbaat een succes. En wilt u iets actiefs tussendoor, zoals een wedstrijdje op de reuzesjoelbakken, of boog- of pistoolschieten, ook dat is mogelijk. En nog veel meer! Zie www.vadesto.nl

We helpen u graag kiezen kiezen uit één van onze speciale arrangementen. Hebt u zelf leuke ideeën? We denken daarin graag met u mee! Hieronder vindt u een indicatie van mogelijkheden, maar vertel ons rustig uw eigen wensen.

Kijk voor aanvullende activiteiten bij party’s en feesten en voor vergaderingen, eten en drinken ook elders op deze website.

PRIJZEN p.p. 

Buffetten                                                                                                                                         

Stampotten Buffet:

U kiest 3 soorten heerlijke stamppotten: Boerenkool, Hutspot, Zuurkool en/of Andijvie met daarbij de vleesgerechten: gehaktbal, worst en speklapjes. Geserveerd met augurkjes, zilveruitjes, amsterdamse uitjes en mosterd en een lekkere jus.

€ 17,00

Buffet ‘Actief’:

Bestaande uit huzaren-, rundvlees- en kip-kerriesalade, diverse hapjes als rauwe ham met meloen, fricandeau, gevulde eitjes en gevulde tomaatjes. Heerlijke kipsate, lekkere gekruide spareribs, gehaktballetjes in tomatensaus en babi-pangang. Aardappeltjes, frites, rijst, rauwkost en vers stokbrood met kruidenboter. Als dessert diverse smaken bavarois, vers fruit en slagroom.

€ 24,25

Buffet ‘Veluwe’:

€ 27,50
Groentesoep met stokbrood en kruidenboter, huzaren-, rundvlees-, kip-kerrie- en zalmsalade, gevulde eitjes, gevulde tomaatjes, ham met meloen, fricandeau, biefstukjes in stroganoffsaus, babi-pangang, Hongaarse goulash, stoofvlees in abdijbier (of in najaar en winter naar keuze stoofpotje van het hert) en lekkere spareribs. Aardappeltjes, frites, rijst, frisse rauwkost en verse stokbroodjes met kruidenboter. Als dessert diverse smaken Bavarois, vers fruit en slagroom.

Buffet ‘Panorama’:

€ 30,50
Groente- en tomatensoep, verse broodjes met ambachtelijke kruidenboter, Huzaren-, rundvlees-, kip-kerrie- en zalmsalade. Meloenhapjes met parmaham, fricandeau, gevulde eieren, gevulde tomaatjes, een overheerlijke visschotel met haring, gerookte makreel, stukjes zalm en paling, biefstukjes in stroganoffsaus, kalkoenmedaillons in dragon saus, varkensvlees in champignonroomsaus, stoofpotje van het hert en onovertroffen spareribs! Aardappeltjes, frites, witte rijst, frisse rauwkost en stokbrood met kruidenboter. Een heerlijk dessert met diverse smaken Bavarois, vers fruit en ijstaart met een prachtig toefje slagroom!

Barbecues

Bij de barbecues in ons party restaurant kunt u genieten van vers gebraden vlees met lekkere sauzen, stokbrood en heerlijke salades. Lekker samen uw vlees klaarmaken, maar op aanvraag kunnen wij dit ook voor u doen, dan hoeft u zelf niet op uw vlees te letten!

Barbecue ‘Sportief’:

€ 20,00
Barbecue met heerlijke hamburgers, barbecueworst, satéstokjes en drumsticks. Bij de barbecue worden verschillende salades geserveerd, zoals rundvlees salade, vruchtensalade, huzarensalade en rauwkostsalade. Daarbij natuurlijk vers stokbrood met ambachtelijke kruidenboter!

Barbecue ‘Avontuur’:

€ 25,25
Barbecue met karbonade, runderhamburgers, barbecueworst, drumsticks en kipsaté. Er worden bij de barbecue diverse salades geserveerd, zoals kipkerriesalade, rundvleessalade, huzarensalade, vruchten- en rauwkostsalade. Natuurlijk met vers stokbrood en ambachtelijke kruidenboter!

Barbecue ‘Survival’:

€ 30,50
Barbecue met biefstukje Argentina, Katenvarkenshaasje, Italiaanse grilworst, Zwitserse hamburger en een echte houthakkerssteak. Bij de barbecue rundvlees-, vruchten-, huzarenen rauwkostsalade. Daarnaast vers stokbrood met ambachtelijke kruidenboter!

Saladebuffet

U kan kiezen uit diverse soorten en het gewenste aantal salades, opgediend in buffetvorm, met stokbrood en kruidenboter. Een saladebuffet is niet bedoeld als volledige maaltijd maar kan wel eventueel toegevoegd worden aan bijv. een feestarrangement of ander moment buiten de maaltijden om.

in overleg

Drankarrangement

– van 2 uur (tijdens uw buffet of barbecue tot 2 uur onbeperkt drinken;
frisdrank, koffie, thee, bier, wijn, binnenlands gedistilleerd)
€ 12,00
– van 3 uur
€ 16,75

Kinderparty (prijs bij minimaal 10 personen):

  • Patat met saus, kroket óf frikandel, appelmoes en frisdrank, óf
  • Pannenkoek naar keuze (naturel, appel of spek) en frisdrank óf
  • Poffertjes, met boter en poedersuiker en een frisdrank

(tegen meerprijs eventueel leuk te combineren met een outdooractiviteit!)

€  6,95

Receptie- en Feestarrangement*

Ontvangst in ons party restaurant met koffie en gebak, onbeperkt koffie/thee, fris, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd. Alle gasten worden voorzien van heerlijke warme of koude hapjes. Tevens nootjes op de tafel.
Tijdsduur 2 uur, incl. 2 warme hapjes:
€ 16,50
Tijdsduur 3 uur, incl. 4 warme/koude hapjes:
€ 20,75
Tijdsduur 4 uur, incl. 6 warme/koude hapjes:
€ 25,25

*Opm.:

– bij groepen tot 25 pers. gaan we uit van gebruik van de kleine zaal, tenzij anders afgesproken
– bij exclusief alleengebruik van een zaal door een kleine groep kunnen we eventueel een toeslag vragen.
– bij buffetten en barbecues gaan we uit van een minimum aantal van 15 personen. Kleinere groepen in overleg.

___  Hebt u een allergie? Meldt ons dat tijdig!  ___