Eten en drinken

Barbecue

Een barbecue is vooral erg leuk als het terrasweer is. Maar bij het Paviljoen kunt u ook binnen zitten.

U hebt de keuze uit verschillende pakketten, beperkt of uitgebreid. Barbecuen is een actieve bezigheid waarbij men zelf de ingrediënten bij elkaar zoekt en het vlees klaar maakt op de barbecue. Je kan het natuurlijk ook door anderen laten doen, maar wees er dan even op verdacht dat uw groepsgenoot niet even uw uitgezochte stukje vlees wegkaapt van de barbecue!

We helpen u natuurlijk graag een handje als het niet helemaal mocht lukken! Bij de barbecue is natuurlijk een drankarrangement aan te bevelen, dus onbeperkt drinken voor een vaste prijs.

Buffet

In het Paviljoen worden allerlei buffetten verzorgd, warm, koud of beide. Dit kan eenvoudig maar ook uitgebreid  zijn.

Op deze website vindt u enkele buffetten, maar u kan een buffet ook naar eigen wens samenstellen.

Ook verzorgen we graag uw speciale wensen, een bepaald dieet, een vegetarische maaltijd, enz.’

Het voordeel van een buffet is dat het eten in de regel door de gebruikers zelf kan worden uitgezocht en gepakt. Men kan daarbij ook eens van plaats verwisselen om met meerdere mensen contact te hebben.

U kan hierbij eventueel een drank-arrangement nemen: onbeperkt drinken voor een vastgestelde prijs. Dat voorkomt veel telwerk en de gasten kunnen geheel vrij iets drinken wanneer ze het zelf wensen.

Diner

Hoewel een diner met vaste plaatsen de laatste jaren minder wordt gedaan verzorgen we graag uw diner. Hierbij hebben de aanwezigen dus meestal een vaste plaats en het eten wordt aan tafel opgediend. Vooral bij bijzondere en met name officiële gelegenheden wil de gastheer of -vrouw de plaatsen ook nog wel eens van te voren precies bepalen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

In overleg met ons kunt u uw gehele diner steeds naar wens invullen.

Hightea

Een high tea is in Engeland, Schotland en Ierland eigenlijk een maaltijd die om ca. zes uur ‘s avond wordt gebruikt voor arbeiders na hun werk. In Nederland gebruiken we dit woord voor een soort aangeklede thee, dus wat de Enelsen weer noemen: ‘Afternoon tea’. Dus in de middag om 3 of 4 uur.

Naast thee worden er bij een high tea ook allerlei hapjes geserveerd, dus een lichte maaltijd vol lekkere zoete en hartige hapjes, klein, gevarieerd, lekker en licht. Dat zijn bijv. hartige hapjes, sandwiches, cake, koekjes en bonbons, worstenbroodjes, kleine broodjes, brownies, scones, chocoladetruffels, versierde cakejes, appeltaartjes en nog veel meer. Het gaat dus meestal om koude hapjes die je zo met de vingers of eventueel een vorkje of prikker weg kunt happen. Op verzoek kan er eventueel ook iets warms bij zitten. De samenstelling kunt u in overleg met ons bepalen.

Lunch

Het Paviljoen kan naar wens elk soort lunch samenstellen. Van een eenvoudige lunch en tosti’s tot en met een meer aangeklede lunch met o.a. soep of warme snacks en diverse soorten dranken.

Groepen hebben meestal de voorkeur dit als ‘lopend lunchbuffet’ te laten verzorgen, maar dienen het natuurlijk ook graag voor u op.

Schroom niet uw voorkeur aan te geven. We verzorgen dit met plezier zoals u dit graag wilt.

Hapje en drankje

U kan bij ons ook terecht voor een eenvoudig hapje, een tosti, een snack een portie bitterballen enz.

En voor of tijdens een activiteit is misschien een energievolle reep wel lekker of een ijsje na afloop.

En wilt u voor uw groep voor onderweg bijvoorbeeld een lunchpakket, met broodjes, een reep, fruit en wat drinken? Ook dat regelen we voor u!

Drankjes hebben we in vele soorten. Houdt u er rekening mee dat we i.v.m. de veiligheid geen alcohol kunnen schenken als u nog een (buitensport)activiteit wilt doen? Na afloop van een activiteit is het natuurlijk goed uitrusten onder het genot van een lekker drankje!

Catering

We kunnen in beperkte mate ook maaltijden verzorgen voor groepen onderweg. In overleg kunnen we op locatie het nodige voor de inwendige mens regelen. Wel leuk om dat te ervaren als u ergens onderweg bent met de mountainbike, fiets, step of bijvoorbeeld tijdens een kanotocht.

* Hebt u een allergie? Meldt het ons!