Netwerken

Bijeenkomsten van mensen met gelijksoortige belangen of ideeën vinden een prima locatie in het Paviljoen in Hattem.

Bijeenkomsten om te netwerken zijn vaak kort waar gemak en kwaliteit voorop staat. Het Paviljoen kan daarvoor de faciliteiten leveren zoals een beamer, flipovers, WiFi enz.

Een drankje en hapje horen zeker bij het netwerken. Het Paviljoen in Hattem is een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Het is snel geregeld en mogelijk op alle tijden. Ook een ontbijtsessie in een rondom ontwakende natuur zal u zeker aanspreken.

Presentaties

Wij zijn u graag van dienst met de nodige faciliteiten voor een goede presentatie van bijv. een nieuw product of boek, een bijzondere belevenis of sportprestatie. In een prettige ambiance verzorgen we hierbij graag uw culinaire wensen.

Seminar

Voor belangrijke bijeenkomsten voor uitwisseling van informatie en kennis bieden we goede voorzieningen, inclusief een uitstekende warme of koude lunch en aanvullende drankjes en hapjes alsook eventueel combinaties met een ontspannende activiteit.

Trainingen

Het Paviljoen is een ideale locatie voor trainingen en cursussen, voor bijv. bedrijfstrainingen, BHV-cursus, EHBO-trainingen en allerlei andere cursusvormen. We voorzien u graag van het nodige materiaal en de nodige faciliteiten, inclusief een lunch naar wens.

Workshops

Workshops in diverse vormen kunnen plaatsvinden in het Paviljoen. Creatieve, zakelijke en communicatieworkshops alsook workshops voor bijv. fotograferen, vogelspotten, schilderen en boetseren. Het prachtige uitzicht op de natuurlijke omgeving leent zich uitstekend voor dit soort activiteiten.

Uiteraard faciliteren wij dit graag, waarbij u kan kiezen uit verschillende ruimten binnen of een mooie plek op het terras voor een workshop buiten.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten staan we graag voor u klaar. Voor bijeenkomsten van ondernemers om te netwerken, voor vergaderingen van bijv. brancheorganisaties, voor bedrijven met medewerkers enz.

We zorgen er graag voor dat deze bijeenkomsten ongestoord en prima verzorgd kunnen plaatsvinden.

Zakenlunch

Het nuttige met het aangename verenigen doen we graag. We geven u graag een rustig moment om tijdens een goed verzorgde lunch uw zaken voort te zetten. Een een glaasje voor een succesvolle afsluiting zit er natuurlijk altijd in!