Bedrijfsfeest

Voor elk bedrijfsfeest of personeeluitstapje is het Panorama-Paviljoen een plek bij uitstek voor een succesvolle dag!

Uitstekend eten met een lekker drankje, gecombineerd met een prachtig uitzicht vanuit het Paviljoen of vanaf het terras is een optimale basis voor een geslaagd feest.

Hier vind je alles kort bij elkaar. Met het Paviljoen als uitvalsbasis zijn allerlei combinaties mogelijk. Een activiteit bij het feest is direct te regelen. Dus bijv. vooraf een natuurboottocht met verhaal of even boogschieten, klompvaren of klimmen is een leuke afwisseling. Of liever met de groep op de grootste waterfiets ter wereld of op de mountainbike? Kiest u maar!

Receptie

Een fijne receptie heeft sfeer nodig en een actieve bediening. Het Panorama-Paviljoen biedt u een prachtige sfeer met veel lucht, licht, uitzicht en ruimte.

We spreken graag uw wensen door om de genodigden zich welkom te laten voelen en te voorzien met het door u gewenste hapje en/of drankje.

U kan kiezen uit een standaard arrangement maar ook zelf iets samenstellen zoals u graag wilt. Komt u rustig met uw ideeën!

Vrijgezellenfeest

Dit zijn vaak bijzondere bijeenkomsten waar activiteiten afgewisseld worden met een lekker hapje en drankje en/of bijv. een barbecue na afloop.

Het Paviljoen kan hierbij allerlei activiteiten aan bieden, op het land, op het water, licht of zwaar, het maakt niet uit.

Een lekker drankje hoort er op zo’n dag ook zeker bij. Alcohol wordt echter i.v.m. de veiligheid alleen na de activiteiten geschonken. Het wordt zo zeker een belevenisvolle dag!

Bruiloft

Voor elke bruiloft staan we graag klaar. Bij uw trouwdag hoort natuurlijk een goed georganiseerd feest. Het maakt niet uit of het de trouwdag zelf is of een jubileum van 12,5, van 25 of van 40 jaar, of misschien zelfs 50 of meer!

Dat wilt u samen vieren met familie, vrienden en kennissen. En daar springen we graag op in! In goed overleg vooraf nemen we het feest helemaal door waarbij u bepaalt wat u graag wilt, wel of geen lunch, buffet, hapjesdiner of noem maar op! Wel of geen drankarrangement, misschien een activiteit vooraf of tussendoor een grote sjoelbakwedstrijd om even van de stoel te komen. U mag het zeggen, het is uw feest tenslotte!

Reünie

Een reünie met familie of met de school, een weerzien met gepensioneerden van een bedrijf, een veteranendag van oud-militairen, noem het maar op! Het is altijd leuk om elkaar weer eens te ontmoeten, misschien oude plaatjes te bekijken onder het genot van een hapje en drankje. We helpen u graag er een hartverwarmende dag van te maken!

Familiefeest

In elke familie zijn wel eens belangrijke momenten. dat kan een verjaardagsfeest zijn, een doopfeest, het moment van pensionering, het weerzien van een ver familielid, het krijgen van een onderscheiding, noem maar op. Momenten om even onbezorgd te genieten van elkaar. En dat is een mooie omgeving en goed verzorgd. Wij bieden u dat graag aan. Komt u even langs kijken?

Kinderparty

Kinderen hebben vaak iets te vieren. Een verjaardag, het krijgen van een diploma, het begin of eind van de vakantie, het behalen van een sportprestatie en zo nog veel meer!

Leuk om dat samen met een goepje vrienden of vrindinnen actief te vieren. In het Paviljoen hebben we daar leuke betaalbare party-arrangementen voor. En bij mooi weer is een leuke sportieve buitenactiviteit natuurlijk het leukst. Even ontspannen gezond bewegen is altijd goed!

En natuurlijk hoort daar iets lekkers bij, een pannenkoek, patat of snack, ijs of een energiereep, het is er allemaal.  Zo’n actief compleet feest wordt nooit vergeten!

* Feest in combinatie met activiteiten – een aanrader! 

Uniek is dat u vanuit het Panorama-Paviljoen direct een activiteit aan uw feest kan toevoegen, zowel outdoor als indoor. U kan ook direct buiten de deur in een boot stappen voor een natuurboottocht van een uur of u start ter plekke met een stadswandeling door Historisch Hanzestadje Hattem, met of zonder gids, en nog veel meer.

Een activiteit breekt als het nodig is het ijs snel bij een feest. Men ziet elkaar even in een andere rol en de tongen komen dan al gauw los! We denken hierin graag met u mee wat het meest geschikt is!