Partycentrum

Het Panorama Paviljoen in Hattem is hét partycentrum bij uitstek voor uw bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Met restaurant, terras aan het water en uniek uitzicht op Zwolle en IJsseluiterwaarden.

Met goede faciliteiten, een restaurant met uitstekende keuken, een prachtig terras voor zeker 150 personen en een fabelachtig uitzicht op de IJsseluiterwaarden is het Panorama Paviljoen in Hattem het beste uitgangspunt voor een unieke succesvolle bijeenkomst.

Alleen al het uitzicht bij dit partycentrum is in elk jaargetijde al een feest. In de zomer is het genieten van de prachtige natuur rondom deze locatie. In het voor- en najaar ontdekt u o.a. de grote vogeltrek langs de IJssel. Duizenden vogels vliegen dan langs ons heen.

In de winter bewonderen we bij sneeuw en vorst het landschap op een heel andere wijze. Zeker als bij hoog water de IJsseluiterwaarden onder water staan. Een fantastisch gezicht vanuit het warme restaurant in het Paviljoen.

We houden in overleg met u met de opstelling binnen het partycentrum graag rekening met uw speciale wensen om van uw feest of party ook een echte speciale dag te maken.

Wat biedt het partycentrum u:

  • goede voorzieningen en restaurant met uitstekende keuken

  • drempelvrije en goed toegankelijke entree en zalen

  • veel extra activiteiten

  • aantrekkelijk geprijsde arrangementen

Het Panorama Paviljoen – partycentrum voor bedrijfsfeest, bruiloft of party – ’n unieke belevenis!

Het partycentrum is makkelijk en snel te bereiken en heeft een grote parkeerplaats voor de deur voor bussen en ca. 160 auto’s. Het parkeren is gratis! En u stapt direct uit vlak voor het drempelvrije partycentrum.

Zoekt u een bijzonder en uniek partycentrum in Zwolle of omgeving of een partycentrum in de buurt van Wezep, Heerde of Oldebroek dan komt men ook al heel snel uit bij ons partycentrum in Hattem.

Partycentrum met outdoor- en indoor-activiteiten en natuurrondvaarten

Voor elk feest hebben we bijzondere activiteiten om toe te voegen aan uw feestprogramma. Dat kan een rustige natuurrondvaart zijn met interessante verhalen van de schipper of een stadswandeling met gids of klompenpadwandeling, maar ook een activiteit als een sessie boogschieten, de klimwand in, een fiets- of steptocht of varen in een grote stabiele klomp. Keuze genoeg. En alles start en wordt voor u georganiseerd door en vanuit het partycentrum!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via tel.nr. 038-4445428 voor een afspraak, of kom rustig even langs. Onder het genot van een kop koffie in ons restaurant bespreken we graag uw wensen en voorkeuren. U bent van harte welkom!